ALGEMENE VOORWAARDEN

De kleding die wij innemen voldoet aan hoge kwaliteitseisen.
Indien u kleding, tassen en/of accessoires (items) bij ons inbrengt en/of koopt, dient u bekend en akkoord te zijn met onze algemene voorwaarden.


KLEDING AANBIEDEN
- Iedereen kan items inbrengen, maar er worden hoge eisen gesteld. We nemen uitsluitend design- en merkkleding in. Een item moet als nieuw zijn en van topkwaliteit. Als aanbieder staat u garant voor de echtheid van het item.
- Voor het inbrengen van items dient u een afspraak te maken. Indien u woonachtig bent in de regio 035 halen we de kleding desgewenst bij u op.
- 035VINTAGE bepaalt welke stukken worden ingenomen en wij verwerken deze in een voor u aangemaakt account. U ontvangt van ons een registratieformulier.
- De verkoopprijs van de geselecteerde items wordt door ons bepaald, indien gewenst kan er uiteraard ook overleg plaatsvinden.
- Reeds ingebrachte items worden voor een periode van minimaal 4 maanden op de website geplaatst (tenzij eerder dan deze termijn verkocht) en kunnen niet tussentijds door de inbrenger teruggehaald worden.
-De kleding wordt door gespecialiseerd personeel gekeurd op authenticiteit, bij aanbieding van imitatie kleding doen wij aangifte.
- 035VINTAGE behoudt het recht om de verkoopprijzen tussentijds te wijzigen.
- De vergoeding geschiedt op basis van 50/50 minus de BTW.
- Eenmaal per twee maanden wordt de opbrengst van de verkochte artikelen aan u uitbetaald.
- Uw kleding nemen wij vier (4) maanden in consignatie. Mocht de kleding niet binnen deze vier maanden zijn verkocht, dan bieden wij het item(s) één maand aan in de sale. Wanneer u uw items niet in de sale wenst te verkopen, dient u zelf na de verstreken vier maanden contact met ons op te nemen.
- Items die NIET verkocht zijn (regulier óf in de sale) en die u niet ophaalt binnen 10 dagen na einddatum van de in consignatieperiode, schenken wij aan een goed doel in Polen.
- 035VINTAGE is uiteraard verzekerd tegen inbraak en brand- en waterschade, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel aangebrachte schade aan uw ingebrachte kleding, die op welke wijze dan ook ontstaat, bijvoorbeeld door het passen van een item.
- Wij behouden ons het recht voor om bij inbreng uw legitimatie te vragen.


KLEDING KOPEN
- 035VINTAGE stelt hoge kwaliteitseisen en beoordeelt de ingeleverde items dan ook hierop. Online zal een zo correct mogelijke omschrijving worden gegeven over de staat van het artikel. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Let op, het gaat hier om tweedehands artikelen.
- Koper dient zich bewust te zijn dat 035VINTAGE tweedehands items verkoopt. Indien er onverhoopt toch kleine beschadigingen, dan wel gebreken door koper worden geconstateerd, kan 035VINTAGE hier niet voor aansprakelijk worden gesteld.
- 035VINTAGE geeft geen garantie.
- 035VINTAGE streeft ernaar om in Nederland binnen drie werkdagen nadat de betaling is ontvangen, per track and trace, via PostNL te bezorgen.
- Overschrijding van de levertijd verplicht 035VINTAGE niet tot schadevergoeding, dan wel terugname of terugbetaling van het item.
- De gehanteerde verkoopprijzen in onze webshop zijn exclusief verzendkosten. Wij berekenen voor Nederland € 6,95 en voor verzendingen naar het buitenland een variabel bedrag, afhankelijk van de bestemming.
- Voor aankopen boven de € 500,- berekenen wij geen verzendkosten binnen Nederland, mits de aankopen door u worden geaccepteerd. Retourzending is voor uw eigen rekening.
- Bij minimaal drie geselecteerde items en indien woonachtig in regio 035, dan komen we de items - indien gewenst - bij u thuis brengen.
- Betalingen uitsluitend via Ideal , creditcard of Paypal (Paypal kosten voor eigen rekening!).
- 035Vintage geeft geen garantie op aangekochte artikelen.
RETOURNEREN
- Het is bij ons mogelijk om je item(s) te retourneren maar LET OP! Item(s) moeten binnen 14 dagen na ontvangst weer retour zijn.
- U maakt vooraf melding per e-mail (info@035vintage.nl) dat u iets gaat retourneren, geef hierin aan om welk factuurnummer het gaat.
- Bij retourzending vragen wij u echter wel onze item(s) te respecteren: prijskaartjes/kaartjes/labels moeten allen nog bevestigd zijn aan item(s), item(s) zijn schoon, onbeschadigd en ongedragen.
- Retour in originele verpakking en compleet. Bij ontbrekende of beschadigde items kunnen wij niet overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. (bijvoorbeeld een ontbrekende riem, stofzak, brillenkoker, etc.)
- Om in aanmerking te komen voor terugbetaling, dient de koper het te retourneren item(s) uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst terug te zenden naar 035VINTAGE.
- 035VINTAGE zal uiterlijk na 30 dagen het bedrag restitueren.. Retourzending voor eigen rekening en risico.
- Aankoop retourneren aan 035VINTAGE? Verzending gaarne naar onderstaand adres:


035VINTAGE
Amalialaan 1
3743 KE BAARN(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2012 - 2021 035 DESIGNER VINTAGE 035vintage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel