OPHALEN en BRENGEN

Wanneer je in de regio 035 woont, bieden wij de service om in te brengen kleding op te halen of de door jou in onze webshop gekochte items bij je thuis te brengen. Hierdoor blijft je de moeite bespaard van verzenden en/of retourneren en heb je de items lekker snel in huis (of juist snel weer retourgezonden, natuurlijk).

Maak een afspraak als je kleding en/of accessoires via onze webshop te koop aan wilt bieden. We komen dan bij je langs en selecteren meteen de beste en bruikbare items. Of maak een afspraak om bij ons langs te komen, dat kan ook. Bel met onderstaand nummer!

Heb je meerdere items geselecteerd in onze webshop? Bij minimaal drie items en indien je woonachtig bent in de regio 035, dan komen we de items bij je thuis brengen. Past de kleding dan niet of is het alsnog niet helemaal naar je zin of smaak, dan nemen we de items meteen weer mee terug.

info@035vintage.nl

tel:(+31) 06-55 53 66 29 

 

Alle overige bepalingen conform onze Algemene Voorwaarden.

NB: Wanneer een gestolen of namaak (imitatie) item bij ons wordt aangeboden, hebben wij een meldingsplicht aan de politie. Check de website stopheling.nl voor meer informatie.

 

 

 

© 2012 - 2021 035 DESIGNER VINTAGE 035vintage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel