RETOUREN

  1. Binnen de EU is het is mogelijk om je item(s) te retourneren, maar LET OP! Item(s) moeten binnen 14 dagen na ontvangst weer retour zijn.
  2. Buiten de EU zijn retouren slechts mogelijk wanneer u de volledige kosten van de retourzending op zich neemt, ook de eventuele kosten voor invoerrechten vallen hieronder. 
  3. U maakt vooraf melding per e-mail (info@035vintage.nl) dat u iets gaat retourneren, geef hierin aan om welk factuurnummer het gaat. Items gekocht in de SALE kunnen niet worden geretourneerd.
  4. Bij retourzending vragen wij u echter onze item(s) te respecteren: prijskaartjes/kaartjes/labels moeten allen nog bevestigd zijn aan item(s),  item(s) zijn schoon, onbeschadigd en ongedragen.
  5. Retour in originele verpakking en compleet. Bij ontbrekende items en/of schade kunnen wij niet overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. (bijvoorbeeld een ontbrekende riem, stofzak, brillenkoker, etc.)
  6. De kosten van terugzending zijn voor uw eigen rekening. Bewaar uw verzendbewijs!
  7. Om in aanmerking te komen voor terugbetaling, dient de koper het te retourneren item(s) uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst terug te zenden naar 035VINTAGE.
  8. 035VINTAGE zal uiterlijk na 14 dagen het bedrag restitueren inclusief verzendkosten.

 

Aankoop retourneren aan 035VINTAGE? Verzending gaarne naar onderstaand adres en met inachtname van bovenstaande.

035VINTAGE
Amalialaan 1
3743 KE  BAARN

© 2012 - 2021 035 DESIGNER VINTAGE 035vintage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel